Maikel Dijkhuizen

HoofdtelefoonExpert.nl is een initiatief van techredacteur Maikel Dijkhuizen (MaikMedia). Als fervent muziekliefhebber test hij al jarenlang hoofdtelefoons, speakers en muzieksystemen voor diverse bekende mediatitels. Zo is/was hij als freelance medewerker onder meer verbonden aan Computer!Totaal, Alpha Audio, MediaMarkt, Kieskeurig.nl, PCM, Tweakers, SeniorWeb, PC-Active, Computer Idee en de Consumentenbond. De afgelopen tien jaar testte Maikel honderden audioproducten.

Tijdens de zomervakantie in 2019 ontstond het idee om een platform louter aan hoofdtelefoons te wijden. Maikel zag dat veel mensen nog altijd de spotgoedkope meegeleverde oordopjes van hun mobiele toestel gebruiken om van muziek, podcasts, games en video’s te ‘genieten’. Dat kan natuurlijk beter! HoofdtelefoonExpert.nl is een website om de beste hoofdtelefoon te vinden. Niets meer, niets minder. 

De doelstelling van HoofdtelefoonExpert.nl is om van zoveel mogelijk nieuwe koptelefoons en oordopjes duidelijke reviews te plaatsen. Deze besprekingen leggen in duidelijke taal alle plus- en minpunten bloot, zodat je als lezer een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast vind je er het laatste nieuws en achtergrondinformatie. Zo lees je alles over termen als noise cancelling (geluidsonderdrukking), NFC en Bluetooth aptX.

Bij veel berichten staan links naar bekende webwinkels. Wanneer je iets aan een review, nieuwsbericht of informatiepagina hebt gehad, hopen we dat je via deze link een product bestelt. We ontvangen hiervoor een bescheiden commissie. Hiervan betalen we onder meer de hosting- en ontwerpkosten.