Snoerloze oordopjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Zo bracht JBL onlangs de Tune 120TWS op de markt met een totale accuduur van 16 uur.

Zoals je van nieuwe in-ears mag verwachten, maken ze via bluetooth verbinding met een smartphone of tablet. Naast het luisteren van muziek, is er ook een belfunctie in het product verwerkt. Dankzij ondersteuning voor Siri en Google Assistent telefoneer je eenvoudig met vrienden.

Draagbare oplaadcase

JBL levert een draagbare oplaadcase mee. Je legt de oordopjes simpelweg in deze houder, waarna het oplaadproces begint. Handig is de ondersteuning voor snelladen. Na een laadproces van een kwartier gaat de 120TWS weer een tijdje mee. De luistertijd bedraagt zo’n vier uur. De oplaadcase biedt daarnaast nog eens een batterijduur van twaalf uur.

De draadloze oordopjes kosten 86,99 euro en zijn onder meer verkrijgbaar bij Coolblue. Geïnteresseerden hebben keuze tussen de kleurstellingen zwart, wit en blauw. Fijn is dat JBL drie maten oordopjes meelevert.